Μάρτιος 2018. Δημιουργίες με χαρτοπολτό & papier mâché

1243

Πρόγραμμα: Α΄κύκλος : Μάρτιος 2018

Διάρκεια: Α΄κύκλος 6 ώρες , 2 συναντήσεις, ώρα: 19:00-22:00  (3ώρες /συνάντηση),

Κατασκευή χαρτοπολτού και δημιουργίες  χρηστικές,  ή  διακοσμητικές,( πιατέλες, μπολ, φωτιστικά, κορνίζες, διακοσμητικά τοίχου, μάσκες, ζώα, λουλούδια, στολίδια, κ .λ. π) πλασμένες με χαρτοπολτό. Ανακύκλωση, επεξεργασία υφής, επιλογή  χρωμάτων , αναζήτηση σχεδίων , μοτίβων, τρόπων διακόσμησης. Στο τελικό στάδιο,  φινίρισμα για την προστασία του αντικειμένου.

Α΄ κύκλος :Κατασκευή χαρτοπολτού, κατασκευή ενός αντικειμένου, διακόσμηση φινίρισμα

Β΄ κύκλος : Κατασκευές με χαρτοπολτό ή papier maché για τη δημιουργία απαιτητικών στην κατασκευή  διακοσμητικών ή στη χρηστικότητα αντικειμένων.

Στην περίπτωση επιλογής του Β΄ κύκλου ορίζεται μετά από συνεννόηση, η ημερομηνία του εργαστηρίου.

Κόστος 30 ευρώ Α΄ κύκλος /10% έκπτωση η συμμετοχή σε 2 εργαστήρια                                                                                               Εγγραφή  για το έτος 5 ευρώ.                                                                      Ειδική τιμή για ανέργους και φοιτητές.                                                                                                                            Στην περίπτωση ακύρωσης μετά την έναρξη  από τον ενδιαφερόμενο ή απουσίας κατά τη διάρκεια του τριμήνου, καταβάλλεται  η αποπληρωμή ή η οικονομική συμμετοχή.                                                                                                                                                                   

 Τα υλικά περιλαμβάνονται στο κόστος του εργαστηρίου. Στην περίπτωση επιθυμίας χρησιμοποίησης υλικών επί πλέον των διαθέσιμων, την αγορά τους αναλαμβάνει ο ενδιαφερόμενος.                                                                                                                                                              .

————————————————————————————————

Η δήλωση συμμετοχής  μας γνωστοποιεί το ενδιαφέρον σας,  δίχως να σας επιβαρύνει οικονομικά  και δίνει  προτεραιότητα στη συμμετοχή σας, η οποία τηρείται καθώς είναι περιορισμένος ο αριθμός των συμμετοχών. 

Αρχή φόρμας

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Προηγούμενο άρθροΣχέδιο και ζωγραφική.
Επόμενο άρθροΕικαστικά παιχνίδια, πλαστική, κατασκευές