Διαπολιτισμικό, Πολύγλωσσο Φεστιβάλ « Μάης των Παραμυθιών»

  Η Action Art οργανώνει εδώ και χρόνια το φεστιβάλ « Μάης των Παραμυθιών» με ένα πρόγραμμα πλούσιο σε συμμετοχές και συνεργασίες με φορείς της πόλης, του εξωτερικού (Γαλλία, Βέλγιο) και υπό την αιγίδα και υποστήριξη σημαντικών φορέων και οργανισμών.

 

Λόγω των γεγονότων που προέκυψαν αναγκαζόμαστε να το αναβάλλουμε.

Για ένατη χρονιά 19 Μαΐου – 5 Ιουνίου, θα είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε να μοιραστούμε και να συν δημιουργήσουμε.

Κάθε χρόνο στον Μάη των Παραμυθιών μεταξύ των άλλων δράσεων πραγματοποιούμε ένα μεγάλο σε διάρκεια βιωματικό σεμινάριο για την αφήγηση, εργαστήρια με σκοπό να στοχαστούμε, να συζητήσουμε , να ανταλλάξουμε σκέψεις και εμπειρίες που αφορούν στην αφήγηση, στη δύναμή της και στην επίδρασή της στη ζωή μας καθημερινά και διαχρονικά.

Αυτό που σκεφτήκαμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να συναντιόμαστε στα διαδικτυακά σεμινάρια που ξεκίνησαν τον Απρίλιο, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο μεγάλο ενδιαφέρον σας και να συμμετέχουν με ελεύθερη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι της αφήγησης έχουν ήδη δηλώσει ενδιαφέρον. Ευχαριστούμε θερμά τους αφηγητές-εισηγητές,Ροδάνθη Δημητρέση, Jean Porcherot, Λιλή Λαμπρέλλη, Ludwine Deblon, Roxane ca’Zorzi που με ενθουσιασμό και αφιλοκερδώς μοιράζονται γνώσεις και εμπειρίες.

Εδώ θα βρείτε το πρόγραμμα του 3ου κύκλου διαδικτυακών σεμιναρίων 5 Ιουνίου-16 Ιουνίου

Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε για τις δράσεις που οργανώνουμε σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Πολυγλωσσίας.

Ελπίζουμε σύντομα να ζήσουμε στιγμές μοναδικές ανάλογες με τις περσινές, γεμάτες ιστορίες, μοίρασμα και χαρά!

 

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε ο νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων για την αφήγηση!
Επόμενο άρθροΝέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων 5 Ιουνίου-16 Ιουνίου