•  3,5,6,10,11,12 Ιουλίου πάμε στο Άσυλο του Παιδιού

Η Αction Art πάει στο Άσυλο του Παιδιού  με ιστορίες, παραμύθια και εικαστικά εργαστήρια . Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα της Θέρμης , μέσα στη φύση  στο πλαίσιο του καλοκαιρινού προγράμματος του Ασύλου, από καλλιτέχνες, παιδαγωγούς και αφηγητές της  Αction Art.

  • «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» στο FESTIVAL COSMOPOLIS στην Καβάλα

 18 Ιουλίου, 21:30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας.

Μια παράσταση με παραμύθια που ανήκουν στην Παγκόσμια Άυλη Κληρονομιά. Μια παράσταση, όπου η τέχνη της αφήγησης, της μουσικής και του τραγουδιού, συναντώνται για να συνομιλήσουν και να υφάνουν το δικό τους παραμύθι.

Η αφηγήτρια Ροδάνθη Δημητρέση μέσα από ένα πλούσιο ρεπερτόριο θα ξεδιπλώσει το νήμα της αφήγησης με παραμύθια από διάφορους λαούς του κόσμου, ελληνικά , αφρικάνικα, βαλκανικά, σεφαραδίτικα, αρμένικα, τουρκικά και από την κεντρική Ευρώπη. Την αφήγηση θα συνοδεύσουν η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Έλσα Μουρατίδου και ο εξαίρετος μουσικός Ονούρ Σεντούρκ  με μουσική και τραγούδια στη γλώσσα της χώρας των παραμυθιών.

Διάρκεια παράστασης:70’

Για παιδιά, εφήβους, ενήλικες.

Σας περιμένουμε!

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ  θα το βρείτε στο https://www.cosmopolisfestival.gr/

  • Εθελοντές μας,  EVS Erasmus+ , κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, στηρίζουν με τη συμμετοχή τους,  το πρόγραμμα του Κέντρου Ημέρας Προσφύγων Αλκυόνη. https://www.facebook.com/alkyonedaycenter/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλ 2310 266857, στο email: info@action-art.gr , στο site:  www.action-art.gr  στο fb:  Αction Art

 

Προηγούμενο άρθρο«…και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»
Επόμενο άρθρο“Παραμύθια και Μουσικές του Κόσμου” στο Festival Cosmopolis στην Καβάλα