Ζωγραφική, χρώμα

1231

Κάθε Τετάρτη ώρα: 17:00-19:00

Διάρκεια: 3 μήνες, 2 ώρες /εβδομάδα

Δημιουργήστε το δικό σας ζωγραφικό χώρο, παγιδέψτε  το φως,  αποτυπώστε τη φόρμα, αισθανθείτε το χρώμα μέσα από τη μελέτη του , τα χαρακτηριστικά του, τις ιδιότητες, αποχρώσεις, τονικές κλίμακες του, μέσα από τη χρήση διαφορετικών υλικών ( ακρυλικά, τέμπερες, λάδι, κολλάζ …). Προσεγγίζοντας τη Σύγχρονη Τέχνη παρατηρείστε το χρώμα στα έργα των καλλιτεχνών, τη σπουδαιότητα του και την αισθητική σημασία της χρήσης του από τους καλλιτέχνες σε διαφορετικές περιόδους της Ιστορίας της Τέχνης. Επισκέψεις σε εκθέσεις.

Κόστος 35 ευρώ/μήνα(4 συναντήσεις)                                                                     Εγγραφή  για το έτος 5 ευρώ                                                                                       Ειδική τιμή για ανέργους και φοιτητές                                                                               Στην περίπτωση απουσίας κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, καταβάλλεται  η αποπληρωμή ή η οικονομική συμμετοχή.

 

                                                                          

————————————————————————————–

Η δήλωση συμμετοχής  μας γνωστοποιεί το ενδιαφέρον σας,  δίχως να σας επιβαρύνει οικονομικά  και δίνει  προτεραιότητα στη συμμετοχή σας, η οποία τηρείται καθώς είναι περιορισμένος ο αριθμός των συμμετοχών. 

Αρχή φόρμας

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Προηγούμενο άρθρο7 Νοεμβρίου 2017, «…και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»
Επόμενο άρθροΣχέδιο και ζωγραφική.