Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Με τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά  με  μεγάλη χαρά πραγματοποιήσαμε  μετά από καιρό το πρώτο δια ζώσης βιωματικό σεμινάριο  στο πλαίσιο του Διαπολιτισμικού Φεστιβάλ «Μέρες Παραμυθιών». Ακολούθησαν διαδικτυακά διαδραστικά σεμινάρια αλλά και δια ζώσης.  Η θερμή  ανταπόκριση  όλων όσων συμμετείχατε από την Ελλάδα και το εξωτερικό μας ωθεί να συνεχίσουμε και να σας δώσουμε ό,τι καλύτερο…

Τα διαδικτυακά σεμινάρια και & βιωματικά σεμινάρια- εργαστήρια, θα πραγματοποιήσουν ομάδα, εισηγητών με γνώση, εμπειρία και αγάπη για την αφήγηση : η Δημητρέση Ροδάνθη αφηγήτρια, παιδαγωγός, εικαστικός, ιδρυτικό μέλος της Action Art, ο Jean Porcherot, αφηγητής, ιδρυτής των festivals Nuit des Contes & Rencontres Contées, Loire/Γαλλία, η Ludwine Deblon αφηγήτρια, ιδρυτικό μέλος του οργανισμού «Μοts de Caps»/Bruxelles, η Γιούλα Μιχαήλ, μουσικός.

Η διαδικασία είναι διαδραστική, ομαδική και ατομική ταυτόχρονα, δίνοντας τη δυνατότητα, να ακολουθήσει ο καθένας, τον δικό του ρυθμό για να προσεγγίσει και να βιώσει την πράξη της αφήγησης. Η θεωρία λειτουργεί παράλληλα με την πράξη και συμπληρωματικά. Το περιεχόμενο και η διάρκεια του προγράμματος διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να το παρακολουθήσει όποιος ενδιαφέρεται συμμετέχοντας ενεργά.

Τα προγράμματα απευθύνονται: σε όσους αγαπούν τις ιστορίες και θέλουν να ακούσουν, να μοιραστούν, να ανακαλύψουν τη δύναμη και τη σημασία του προφορικού λόγου , σε όσους ήδη ασχολούνται με την αφήγηση και θέλουν να εμβαθύνουν, σε επαγγελματίες ή μελλοντικούς επαγγελματίες του χώρου της εκπαίδευσης, της ψυχικής υγείας, του πολιτισμού ( των μουσείων, του θεάτρου κ.α.), των κοινωνικών επιστημών. όσους ασχολούνται με ομάδες (εμψυχωτές, team leaders, ), σε γονείς.

Διαδικτυακά διαδραστικά σεμινάρια, έναρξη 25/2 . Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και το κόστος

Προηγούμενο άρθροNέα διαδικτυακά σεμινάρια 2022 : Εκπαίδευση στην Τέχνη της Αφήγησης
Επόμενο άρθροΑφηγηματικός περίπατος και διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια .