Παραμύθι, αφήγηση: τέχνη της σχέσης και της επικοινωνίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ο πρώτος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων για την αφήγηση. Οι συναντήσεις μας και ιδιαίτερα η τελευταία μας συνάντηση πλημμύρισε από αισιοδοξία και συναισθήματα χαράς που είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε, να μοιραστούμε. Το παραμύθι, η αφήγηση γνωρίζουν πως να αγγίζουν τις καρδιές των ανθρώπων ακόμη και από απόσταση.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά την Ροδάνθη Δημητρέση, τον Jean Porcherot, τη Λιλή Λαμπρέλλη, την Ludwine Deblon, την Roxane ca’Zorzi που με ενθουσιασμό μοιράστηκαν γνώσεις και εμπειρίες.

Επειδή η ανταπόκριση είναι μεγάλη αποφασίσαμε να επαναλάβουμε και άλλους κύκλους σεμιναρίων , έτσι ώστε να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι που έχουν ενδιαφερθεί.

Τα σεμινάρια υποστηρίζονται με ταυτόχρονη μετάφραση. Απευθύνονται σε όλους και η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Την Παρασκευή 15 Μαΐου, 19:00-20:30 ξεκίνησε ο 2ος κύκλος :

Παρασκευή 15 Μαΐου                                                                                                          Η πράξη της αφήγησης, η δύναμη & η επίδρασή της στη ζωή μας, με τους Jean Porcherot, αφηγητή, ιδρυτή των φεστιβάλ Nuit des Contes & Rencontres Contées, Loire/Γαλλία, Ροδάνθη Δημητρέση, αφηγήτρια, ιδρυτικό μέλος της Action Art.

Τρίτη 19 Μαΐου
Οι δοκιμασίες του ήρωα ή της ηρωϊδας στα μαγικά παραμύθια ως μυητική διαδικασία ενηλικίωσης, με την Λίλη Λαμπρέλη, αφηγήτρια, συγγραφέα.

Παρασκευή 22 Μαΐου
Η προφορική παράδοση μπορεί να αλλάξει τη σχέση μας με τη φύση – Ζωντανό παράδειγμα η παράδοση των Μαόρι (Νέα Ζηλανδία), με την Ludwine Deblon, αφηγήτρια, ιδρυτικό μέλος του φορέα De Capes et de Mots ASBL Bruxelles/Βέλγιο.

Τρίτη 26 Μαΐου
Δεν είναι πάντα εύκολο να είσαι o πιο όμορφος-η, ευγενικός-ή , ο πιο ευχάριστος-η … Οι μεταμορφώσεις, οι δοκιμασίες και οι αναπάντεχες συναντήσεις στον δρόμο της αναζήτησης για τη θέση μας στην οικογένεια, με την Roxane ca’Zorzi, αφηγήτρια, ιδρυτικό μέλος του φορέα De Capes et de Mots ASBL, Bruxelles/Βέλγιο.

Αction Art τηλ. 2310 266857, info@action-art

Προηγούμενο άρθροΠαρέα στον καιρό της καραντίνας με διαδικτυακά σεμινάρια για την Αφήγηση
Επόμενο άρθροΔιαπολιτισμικό Φεστιβάλ « Μάης των Παραμυθιών». Διαδικτυακά σεμινάρια για την Αφήγηση