Πειραματισμοί, ζωγραφική, σχέδιο

1054

Ηλικίες:13-17, Διάρκεια:2 κύκλοι,3 μήνες/κύκλο, 2ώρες, απόγευμα/εβδομάδα.           Hμέρα συνάντησης ορίζεται από την ομάδα.

Παρατήρηση, φαντασία, παιχνίδια γραφιστικά (σχέδιο), χρώμα, ζωγραφική, έκφραση. Πειραματισμοί με διαφορετικά υλικά και τεχνικές (μολύβι, μελάνι, παστέλ, σαγκουίν, κάρβουνο…).Ζωγραφική με διαφορετικά υλικά πάνω σε διαφορετικά υλικά (χαρτί, ύφασμα , ξύλο…) και τεχνικές .Προσέγγιση της σύγχρονης τέχνης, καλλιτέχνες και έργα τέχνης.

Παρατήρηση, φαντασία, παιχνίδια γραφιστικά (σχέδιο), χρώμα, ζωγραφική, έκφραση. Πειραματισμοί με διαφορετικά υλικά και τεχνικές (μολύβι, μελάνι, παστέλ, σαγκουίν, κάρβουνο…).Ζωγραφική με διαφορετικά υλικά πάνω σε διαφορετικά υλικά (χαρτί, ύφασμα , ξύλο…) και τεχνικές .Προσέγγιση της σύγχρονης τέχνης, τους καλλιτέχνες κα τα έργα τέχνης.

Κόστος:  28ευρώ/μήνα / το τρίμηνο 69ευρώ/ 10% έκπτωση  για αδέλφια ή 10% έκπτωση με την  ταυτόχρονη εγγραφή 2 φίλων.  Εγγραφή για το έτος 5 ευρώ.                                        Τα υλικά περιλαμβάνονται στο κόστος του εργαστηρίου. Στην περίπτωση επιθυμίας χρησιμοποίησης υλικών επί πλέον των διαθέσιμων, την αγορά τους αναλαμβάνει ο ενδιαφερόμενος γονέας.                                                                                                      Στην περίπτωση ακύρωσης μετά την έναρξη  από τον ενδιαφερόμενο ή απουσίας κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, καταβάλλεται  η αποπληρωμή ή η οικονομική συμμετοχή.                                                                

 

 

———————————————————————————————–  

Η δήλωση συμμετοχής  μας γνωστοποιεί το ενδιαφέρον σας,  δίχως να σας επιβαρύνει οικονομικά  και δίνει  προτεραιότητα στη συμμετοχή σας, η οποία τηρείται καθώς είναι περιορισμένος ο αριθμός των συμμετοχών. 

Αρχή φόρμας

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Προηγούμενο άρθροΣχέδιο, ζωγραφική, κατασκευές
Επόμενο άρθρο19-22 Οκτωβρίου 2017 «Πνοές Ανέμων»