Πολυγλωσσικές αφηγήσεις από φυσικούς αφηγητές από διάφορες χώρες: Γαλλία, Ρωσία, Αρμενία, Ιταλία, Αλβανία, Τουρκία στο 37ο και 30ο Δημ. Σχολείο Θεσσαλονίκης, το 4ο Δημ. Σχολείο Συκεών, στο 3ο Δημ. Σχολείο Σταυρούπολης, για τα παιδιά, τους γονείς και τη γειτονιά.
Μια δημιουργική συνάντηση αποτέλεσμα της συνεργασίας της Action Art με τα σχολεία και τους συλλόγους γονέων. Μια συνάντηση μέσα από τις ιστορίες, τα παραμύθια, τους μύθους, τους θρύλους που ξέρουν να ιστορούν τις επιθυμίες, τα ταξίδια, τα όνειρα, τους φόβους, την αγάπη, την πορεία σε δύσβατα μονοπάτια, την υπέρβαση, που ξέρουν να υφαίνουν σχέσεις με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

16/5 στο 37ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης,                                                              23/5 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών,                                                                               28/5 στο 30ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης,                                                                    29/5 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης

Προηγούμενο άρθρο12 Μαΐου, “Μύθοι του Νερού, των Δασών και των Θεών”6ο Ευρωπαϊκό Παιδικό Φεστιβάλ Elephantástico
Επόμενο άρθροΚαφέ πολυγλωσσίας στο πολυγλωσσικό χωριό.