Απίθανες, παράξενες, μαγικές ιστορίες περιμένουν μικρούς και μεγάλους!

Σας περιμένουμε!

                    Σάββατο 18 Νοεμβρίου, στις 18:00 στο Θεατράκι της ΧΑΝΘ

                   «Η μαγική βεντάλια , ο Ουατού και το φτερό του παπαγάλου»

Πως ξεφεύγουμε από τις φοβερές μάγισσες με τις μαγικές βεντάλιες; Ποιος βρήκε το φτερό του παπαγάλου; Τι γίνεται όταν προσπαθούν να μας πάρουν τα όνειρα και την ελευθερία μας.

Αφήγηση: Ροδάνθη Δημητρέση
Τραγούδι: Έλσα Μουρατίδου.

Τιμή εισιτηρίου: 5 €

Παραστάσεις αφήγησης παραμυθιού για μικρούς και μεγάλους;

Ναι! Γιατί το παραμύθι μεταδίδεται  από το στόμα  στην  καρδιά και από  την καρδιά στο στόμα,  μεταφέροντας  ένα  πολύτιμο  μήνυμα σε όλους και στον καθένα  ξεχωριστά. Ένα μήνυμα που το υφαίνει από τα βάθη του χρόνου , συντροφεύοντας την ανθρωπότητα από τη γέννησή της.

Γιατί η ζωή έχει δυσκολίες  και  για να τις αντιμετωπίσει ο νέος άνθρωπος , το παιδί, ο ενήλικας  χρειάζεται συντροφικότητα και  μαγεία.

Γιατί η  προφορικότητα,  το παραμύθι υφαίνει σχέσεις.

Για αυτό η Αction Art δημιoύργησε  μια σειρά παραστάσεων  παραμυθιών, μύθων, θρύλων που  θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τη ΧΑΝΘ, στο Θεατράκι της ΧΑΝΘ.

Το πρόγραμμα των παραστάσεων αναλυτικά στο επισυναπτόμενο και στους συνδέσμους: https://ymca.gr/…/afigisi-paramythiou-gia-mikrous…/ & www.action-art.gr

Πληροφορίες: στα τηλέφωνα της Χ.Α.Ν.Θ  231 600 1000(εσωτ. 832) ,education3@ymca.gr και Αction Art  www.action-art.gr, info@action-art.gr  2310 266857

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΠέμπτη 9 Νοεμβρίου. Παράσταση αφήγησης με μουσική για ενήλικες “Στο λυκόφως των σκιών”
Επόμενο άρθρο25-26 Νοεμβρίου 2023. 1η Συναντηση Δικτύου Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού