Σχέδιο, ζωγραφική, κατασκευές

999

Ηλικίες: 8-12

Πέμπτη ,18:00-20:00

Διάρκεια:2 κύκλοι,3 μήνες/κύκλο, 2ώρες/εβδομάδα.

Προσωπική έκφραση αλλά και ομαδικότητα. Παιχνίδια έκφρασης, παιχνίδια γραφισμού, χρώματος , ύλης. Ζωγραφική, κολάζ και … άλλες ανακαλύψεις.
Δημιουργίες δύο και τριών διαστάσεων με υλικά που πλάθονται και υλικά που δεν πλάθονται. Εφαρμογή διαφορετικών τεχνικών, υλικών, και χρήση τεχνολογίας. Αναζητήσεις και συζητήσεις για την Τέχνη, τα έργα Τέχνης και τους καλλιτέχνες. Εξωτερικοί συνεργάτες παρουσιάζουν άλλες μορφές τέχνης και προκαλούν εικαστικές εξερευνήσεις. Επισκέψεις σε χώρους Τέχνης.

 Κόστος:28ευρώ/μήνα / το τρίμηνο 69ευρώ/ 10% έκπτωση  για αδέλφια ή 10% έκπτωση με την  ταυτόχρονη εγγραφή 2 φίλων.  Εγγραφή για το έτος 5 ευρώ.                                        Τα υλικά περιλαμβάνονται στο κόστος του εργαστηρίου. Στην περίπτωση επιθυμίας χρησιμοποίησης υλικών επί πλέον των διαθέσιμων, την αγορά τους αναλαμβάνει ο ενδιαφερόμενος γονέας.                                                                                                      Στην περίπτωση ακύρωσης μετά την έναρξη  από τον ενδιαφερόμενο ή απουσίας κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, καταβάλλεται  η αποπληρωμή ή η οικονομική συμμετοχή. 

————————————————————————————————

Η δήλωση συμμετοχής  μας γνωστοποιεί το ενδιαφέρον σας,  δίχως να σας επιβαρύνει οικονομικά  και δίνει  προτεραιότητα στη συμμετοχή σας, η οποία τηρείται καθώς είναι περιορισμένος ο αριθμός των συμμετοχών. 

Αρχή φόρμας

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Προηγούμενο άρθροΕικαστικά παιχνίδια, πλαστική, κατασκευές
Επόμενο άρθροΠειραματισμοί, ζωγραφική, σχέδιο