Σχέδιο και ζωγραφική.

1081

Κάθε Τετάρτη ώρα: 20:00-22:00

Διάρκεια: 3 μήνες, 2 ώρες /εβδομάδα

Παρατήρηση, απόδοση όγκου, προοπτικής, φωτοσκίαση της σύνθεσης, εισαγωγή στο χρώμα και στο φως τις ιδιότητες , τα  χαρακτηριστικά τους, τις  τεχνικές. Χρήση διαφορετικών υλικών (μολύβι, κάρβουνο, μελάνι, ξηρά παστέλ, τέμπερες, ακρυλικά λάδι ). Το σχέδιο στο έργο των καλλιτεχνών – μια διαδρομή μέσα στο χρόνο. Σχέση χρώματος και μορφής, τεχνοτροπίες στα έργα των καλλιτεχνών.

Κόστος 35 ευρώ/μήνα(4 συναντήσεις)                                                                 Εγγραφή  για το έτος 5 ευρώ                                                                                        Ειδική τιμή για ανέργους και φοιτητές                                                                               Στην περίπτωση απουσίας κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, καταβάλλεται  η αποπληρωμή ή η οικονομική συμμετοχή.

 

————————————————————————————————

Η δήλωση συμμετοχής  μας γνωστοποιεί το ενδιαφέρον σας,  δίχως να σας επιβαρύνει οικονομικά  και δίνει  προτεραιότητα στη συμμετοχή σας, η οποία τηρείται καθώς είναι περιορισμένος ο αριθμός των συμμετοχών. 

Αρχή φόρμας

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Προηγούμενο άρθροΖωγραφική, χρώμα
Επόμενο άρθροΜάρτιος 2018. Δημιουργίες με χαρτοπολτό & papier mâché