Τέχνη για Ενήλικες
Δράσεις

.

 

Το πρόγραμμα στοχεύει  να δώσει  τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να έχουν πολύπλευρη προσέγγιση της τέχνης ή να εμβαθύνουν σε κάτι που τους ενδιαφέρει περισσότερο.

Ο συνδυασμός θεωρίας και πράξης λειτουργούν παράλληλα και συμπληρωματικά. Ένα ταξίδι στο χρόνο μέσα από τα έργα τέχνης και τους καλλιτέχνες …

Ο σχεδιασμός των προγραμμάτων   των Εργαστηρίων που αφορούν στην Τέχνη και των  Συναντήσεων το Σαββατοκύριακο βασίζεται στην ευχαρίστηση που δημιουργεί η μάθηση μέσω της διαδικασίας της εικαστικής έκφρασης, στην ανταλλαγή εμπειριών, στην επικοινωνία. Για το λόγο αυτόν είναι ανοιχτά για  προχωρημένους και για αρχάριους.

Τα εργαστήρια είναι με τη  μορφή σεμιναριακών βιωματικών  κύκλων διάρκειας τριών μηνών με σκοπό την εμβάθυνση, αξιοποιώντας τα  οφέλη αυτής της διαδικασίας.

Οι Συναντήσεις το Σαββατοκύριακo  είναι μια πρόταση, για  ένα δημιουργικό  διάλλειμα στο τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας . Πρόκειται για αυτοτελή εργαστήρια όπου οι ενδιαφερόμενοι   έχουν την ευκαιρία  να γνωρίσουν  διάφορες τεχνικές και να μάθουν  τις εικαστικές ,  τις διακοσμητικές και τις χρηστικές τους δυνατότητες, τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν μόνοι τους ή να συνεχίσουν στην απόκτηση περισσοτέρων γνώσεων σε συναντήσεις προχωρημένων.

Agenda Δράσεων & Εκδηλώσεων

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
error: Content is protected !!