Τέχνη για Παιδιά & Εφήβους

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Το πρόγραμμα των Εργαστηρίων και των  Συναντήσεων το Σαββατοκύριακο που αφορούν στην Τέχνη στοχεύει  να δώσει  τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να έχουν πολύπλευρη προσέγγιση της τέχνης ή να εμβαθύνουν σε κάτι που τους ενδιαφέρει περισσότερο.

Ο συνδυασμός θεωρίας και πράξης λειτουργούν παράλληλα και συμπληρωματικά. Ένα ταξίδι στο χρόνο μέσα από τα έργα τέχνης και τους καλλιτέχνες …

Ο σχεδιασμός των προγραμμάτων , βασίζεται στην ευχαρίστηση που δημιουργεί η μάθηση μέσω της διαδικασίας της εικαστικής έκφρασης, στην ανταλλαγή εμπειριών, στην επικοινωνία. Είναι ανοιχτά για  προχωρημένους και αρχάριους.

Τα βιωματικά   εργαστήρια-σεμινάρια είναι με τη  μορφή κύκλων βιωματικών σεμιναρίων διάρκειας τριών μηνών με σκοπό την εμβάθυνση, αξιοποιώντας τα  οφέλη αυτής της διαδικασίας.

Οι Συναντήσεις το Σαββατοκύριακο  με τις Τέχνες, είναι μια πρόταση για  ένα δημιουργικό , διάλλειμα  στο τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας. Πρόκειται για αυτοτελή εργαστήρια όπου οι  έφηβοι και  τα παιδιά  γνωρίζουν διάφορες τεχνικές, πειραματίζονται , παίζουν με τα υλικά,  ανακαλύπτουν   τις εικαστικές ,  διακοσμητικές και χρηστικές τους δυνατότητες δημιουργούν , χαλαρώνουν.

Agenda Δράσεων & Εκδηλώσεων

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
error: Content is protected !!