Επιμορφωτικά βιωματικά εργαστήρια «Εκπαίδευση στην Τέχνη της Αφήγησης»
6, 14 & 20 Δεκεμβρίου, η Action Art σε συνδιοργάνωση με το γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Αν. Θεσ/νίκης με υπεύθυνη την κυρία Αθανασία Νταή και το ΠΕΚΕΣ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με υπεύθυνη συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου ΠΕ70 την κυρία Μανάφη Ιωάννα, θα πραγματοποιήσει βιωματικά εργαστήρια διαδικτυακά και δια ζώσης με επιμορφώτρια την αφηγήτρια Ροδάνθη Δημητρέση.
• Χριστουγεννιάτικες συναντήσεις και παραστάσεις αφήγησης
«Το δέντρο των Χριστουγέννων και τα σκανταλιάρικα ξωτικά »
Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, 6:30-7:30
  Το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο και η  Αction Art συνδιοργανώνουν μια γιορταστική χριστουγεννιάτικη συνάντηση με παραμύθια
Οι αφηγήτριες Ροδάνθη Δημητρέση και Ναντίνα Κυριαζή γύρω από το δέντρο των Χριστουγέννων, θα αφηγηθούν παραμύθια από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου, πλημμυρισμένα με το Πνεύμα των Χριστουγέννων, πλημμυρισμένα με νοήματα αγάπης και προσφοράς.
Για γονείς και παιδιά 5 και άνω.
&
Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, στον «Φάρο του κόσμου». Η Ροδάνθη Δημητρέση και οι εθελοντές της Action Art, αφηγούνται ιστορίες για το δέντρο των Χριστουγέννων, τα ξωτικά και το όνειρο του Γιαννάκη!
Χριστουγεννιάτικες αφηγήσεις στα σχολεία
«Ευχή μ’ ένα παραμύθι». Συναντήσεις αφήγησης στο De la salle με παραμύθια από όλο τον κόσμο στην ελληνική και γαλλική γλώσσα.
«Το δέντρο των Χριστουγέννων και τα σκανταλιάρικα ξωτικά ». Παραμύθια πλημμυρισμένα με το Πνεύμα των Χριστουγέννων, πλημμυρισμένα από νοήματα αγάπης και προσφοράς πάνε στα σχολεία για να γιορτάσουν μαζί με τα παιδιά.
• Εικαστικά εργαστήρια διαδικτυακά αλλά και δια ζώσης για μικρούς και μεγάλους
«Οι κάρτες των ευχών» και «Ρόδια και ευχές για τη νέα χρονιά»
Ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τις μέρες των Χριστουγέννων και το καινούργιο χρόνο μοιράζοντας ευχές στο σχολείο Big Βang École du Monde και στον «Φάρο του Κόσμου».
«Οι κάρτες των ευχών»
14 Δεκεμβρίου συναντιόμαστε με τους μαθητές του σχολείου Big Βang École du Monde για ένα διαδραστικό , ζωντανό εικαστικό εργαστήρι, γεμάτο ευχές!
27 Δεκεμβρίου , εθελοντές , καλλιτέχνες και παιδαγωγοί της Action Art και παιδιά του «Φάρου του Κόσμου» κατασκευάζουμε τις δικές μας κάρτες ζωγραφισμένες με ευχές που θα στολίσουν το δέντρο για να υποδεχθούμε τα Χριστούγεννα κα τη Νέα Χρονιά.
«Ρόδια και ευχές για τη νέα χρονιά»
17 & 22 Δεκεμβρίου Διαδικτυακό εικαστικό εργαστήριο για εφήβους και ενήλικες!
Δημιουργούμε την καλοτυχία, την αφθονία για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά . Κατασκευάζουμε ρόδια διακοσμητικά με papιer mâché και κάνουμε μια αναδρομή για το γούρι αυτό της αφθονίας, καλοτυχίας, και τη σημασία του στην παράδοσή μας αλλά και στις παραδόσεις διαφόρων πολιτισμών.                                                                                        Διάρκεια: 2 ώρες/εργαστήριο. Κόστος :15 ευρώ/ εργαστήριο.
Για συμμετοχή στο εργαστήριο συμπληρώστε τη φόρμα: https://forms.gle/59NUWSbWyq9PNKFMA
Για περισσότερες πληροφορίες, www.action-art.gr, fb: Αction Art, e-mail : info@action-art.gr, στο τηλ 2310 266857.
Προηγούμενο άρθρο26 & 27 Νοεμβρίου συναντιόμαστε στη 18η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθρο3 Iανουραρίου 2022 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΦΗΓΗΣΗΣ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ