Ένας Δεκέμβρης γεμάτος παραστάσεις αφήγησης, γιορταστικά εργαστήρια  και ευχές για ενήλικες και παιδιά.

Σας περιμένουμε!

Γιορταστικές Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις αφήγησης

 « Η Χρυσαφένια και τα αστέρια των Χριστουγέννων »

Οι αφηγήτριες Ροδάνθη Δημητρέση  και Ασημένια Ταμπάκη   γύρω από το δέντρο των Χριστουγέννων, θα αφηγηθούν παραμύθια   από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου, πλημμυρισμένα με  το Πνεύμα των Χριστουγέννων, πλημμυρισμένα με νοήματα αγάπης και προσφοράς.

Για γονείς και παιδιά 5 και άνω.                                                                                             Είσοδος ελεύθερη

  • 17/12 Σάββατο στις 11:00 π.μ, στο Βαφοπούλειο(Γ. Βαφόπουλου 3, τηλ. 231 331 8700).

To Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο και η Αction Art  συνδιοργανώνουν μια  γιορταστική χριστουγεννιάτικη  παράσταση αφήγησης.

 «Το δέντρο των Χριστουγέννων και  τα  σκανταλιάρικα ξωτικά»

Ιστοί μαλαματένιοι, όνειρα, σκουφιά χρωματιστά και μυτερά αυτιά,  ξωτικά & καλικάντζαροι,  βασίλισσες και χώρες παγωμένες,   ασημένια φεγγάρια ,χρυσά παλάτια και κρυμμένοι θησαυροί…

Η αφηγήτρια Ροδάνθη Δημητρέση , η Ναντίνα Κυριαζή ,  θα αφηγηθούν παραμύθια από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου πλημμυρισμένα με το Πνεύμα των Χριστουγέννων, πλημμυρισμένα από νοήματα αγάπης και προσφοράς.

 Για παιδιά ηλικίας από 4 και άνω  .Είσοδος Ελεύθερη

Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο (Γ. Βαφόπουλου 3, τηλ. 231 331 8700).

  • Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις στα σχολεία

«Το δάσος των Ξωτικών και το όνειρο του Γιάννη»,πάνε στα σχολεία για να γιορτάσουν μαζί με τα παιδιά.

Πληροφορίες, στο τηλ 2310 266857, www.action-art.gr,  fb:  Αction Art, info@action-art.gr

 

Γιορταστικά Εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους

«Οι κάρτες των ευχών» και «Ρόδια και ευχές για τη νέα χρονιά»

Ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τις μέρες των Χριστουγέννων και το καινούργιο χρόνο μοιράζοντας ευχές.

«Οι κάρτες των ευχών»

8/12 Πέμπτη, στις 18:30-20:00, στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο ( Γ. Βαφόπουλου 3,   τηλ. 231 032 4666)                    &

15/12 Πέμπτη ,  στις 19:00-20:30, στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη  Θεσσαλονίκης (Εθ. Αμύνης 27 · 231 331 8570).

Η Αction Art, οι εθελοντές της, καλλιτέχνες και παιδαγωγοί, σας προσκαλούν   στο εικαστικό εργαστήρι «Οι κάρτες των ευχών»

Ένα δημιουργικό εργαστήρι για να πούμε ιστορίες, να κατασκευάσουμε τις δικές μας κάρτες με ευχές που θα στολίσουν το δέντρο για να υποδεχθούμε τα Χριστούγεννα και τη Νέα Χρονιά. Κάρτες εμπνευσμένες από έργα καλλιτεχνών, τη φαντασία μας, τα υλικά, τα όνειρά μας.                                                                                                                                   Για παιδιά 5 χρονών και άνω και γονείς .

Υλικά : χαρτόνι κανσόν κόλα ψαλίδια, χαρτιά Α4 , χρυσοχάρτονα,  χρωματιστά χαρτόνια, κορδέλες, κουμπιά, χαρτί περιτυλίγματος και ότι άλλο η φαντασία τους επιθυμεί.

Ελεύθερη είσοδος. Απαραίτητη η προεγγραφή

Εργαστήρια για έφηβους & ενήλικες

«Ρόδια και ευχές για τη νέα χρονιά»  με papier mâché & χαρτοπολτό.

Παρασκευή 16/12  &  Τρίτη 20 /12 , 18:30-20:00

Δημιουργούμε την καλοτυχία, την αφθονία της νέας χρονιάς και δώρα Κατασκευάζουμε ρόδια διακοσμητικά και πιατέλες με papier mâché και κάνουμε μια αναδρομή στο έθιμο για τα γούρια της αφθονίας, καλοτυχίας, και τη σημασία τους στις παραδόσεις και τους διαφορετικούς πολιτισμούς.

Διάρκεια:1,5 ώρα /εργαστήριο.                                                                                  Κόστος : 15 ευρώ/εργαστήριο.

Πληροφορίες για το εργαστήριο και την εγγραφή στο τηλ 2310 266857 Δευτέρα – Παρασκευή 17:00-21:00 ή με e mail: info@action-art.gr

fb: Αction Art