Όλος ο Κόσμος ένα Παραμύθι» στο «VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018»

19 Οκτωβρίου, Παράσταση-αφήγηση στις 8:30 στο Παραδοσιακό Καφενείο Σερεμέτα, η Action Art  , συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας της Βέροιας

«Όλος ο κόσμος ένα παραμύθι»

Μια παράσταση με παραμύθια που ανήκουν στην Παγκόσμια Άυλη Κληρονομιά για παιδιά , εφήβους, γονείς, ενήλικες. Μια παράσταση, όπου η τέχνη της αφήγησης, της μουσικής και του τραγουδιού- της ερμηνείας, συναντώνται για να συνομιλήσουν  και να υφάνουν το δικό τους παραμύθι.

Η αφηγήτρια Ροδάνθη Δημητρέση μέσα από ένα πλούσιο ρεπερτόριο  θα ξεδιπλώσει το νήμα της αφήγησης με παραμύθια από διάφορους λαούς  του κόσμου, ελληνικά , αφρικάνικα, βαλκανικά, σεφαραδίτικα, αρμένικα,  τουρκικά και από την κεντρική Ευρώπη. Την αφήγηση θα συνοδεύσουν η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Έλσα Μουρατίδου και ο εξαίρετος μουσικός Γιάννης Καρακαλπακίδης,(βιολί, κιθάρα, σάζι λαούτο), με μουσική και τραγούδια στη γλώσσα  της χώρας των παραμυθιών.

Διάρκεια παράστασης:70΄
Χορηγός επικοινωνίας: Starclassic Radio http://starclassic.gr/articles.php?action=view&id=1472

«VERIA THESS PUPPET FESTIVAL 2018», το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας της Βέροιας: 8 μέρες συνεχόμενης θεατρικής γιορτής για όλες τις ηλικίες!26 παραστάσεις από 12 βραβευμένους θιάσους, που προέρχονται από 6 διαφορετικές χώρες.

Στο Χώρο Τεχνών, στις πλατείες και στους δρόμους της Βέροιας.

Για περισσότερες πληροφρορίες  info@thesspuppet.gr, +30.6977635606, +30.2310276069