20 Μαρτίου 2018 Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης,Πολυγλωσσική  Παράσταση Αφήγησης, 18:30 στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 14)

Η Action Art αφιερώνει τις αφηγήσεις του Μαρτίου (13/3-27/3) στην Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης (20/3).

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και η Action Art/Εικαστική Δράση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης (20 Μαρτίου) και στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΙΟΝ 1870-1970», διοργανώνουν την Τρίτη 20 Μαρτίου (ώρα 18.30), αποκλειστικά για Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, πολυγλωσσική παράσταση αφήγησης με τίτλο «Πολύβουη, πολύχρωμη πόλη γεμάτη παραμύθια» στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς.

Η αφηγήτρια Ροδάνθη Δημητρέση και φυσικοί αφηγητές θα αφηγηθούν παραμύθια στα ελληνικά, σεφαραδίτικα (Αλίκη Άντζελ), τουρκικά (Ozan Serhat Aka), αρμένικα (Kristina Hakobyan) και φράγκικα (αφήγηση στα γαλλικά Emilie Lehr), σε γλώσσες που καθημερινά αντάμωναν και αναμειγνύονταν με τα εμπορεύματα, τις πραμάτειες, τις ζωές. Την αφήγηση θα συνοδεύσουν η Έλσα Μουρατίδου και ο Onur Senturk (ούτι, σάζι, κρουστά) με τραγούδια και μουσική της κάθε γλώσσας.
Οι αφηγήσεις υποστηρίζονται με μετάφραση-συναφήγηση.

Η είσοδος είναι δωρεάν, απαραίτητη κράτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Ναντίνα Κυριαζή στο τηλέφωνο 2310385662, e-mail: KyriaziK@piraeusbank.gr

http://www.piop.gr/…/Thessaloniki_polyglossiki_parastasi_20…

Προηγούμενο άρθρο17 Μαρτίου 2018.Τα πουλιά της Άνοιξης με τον τρόπο του Miró
Επόμενο άρθρο21 Μαρτίου 2018. Παρέα με τα παραμύθια του Άντερσεν