Προσωπική Προφορική Έκφραση & Δημιουργική Έρευνα

Τα διαδικτυακά και δια ζώσης ταυτόχρονα   σεμινάρια θα πραγματοποιήσουν  η Δημητρέση Ροδάνθη αφηγήτρια,  παιδαγωγός, εικαστικός,  ιδρυτικό μέλος της Action Art, ο  Jean Porcherot, αφηγητής, ιδρυτής των festivals Nuit des Contes & Rencontres Contées, Loire/Γαλλία.

Η διαδικασία  είναι ομαδική και ατομική ταυτόχρονα, δίνοντας  τη δυνατότητα, να ακολουθήσει ο καθένας, τον δικό του ρυθμό για να προσεγγίσει και να βιώσει την πράξη της αφήγησης.

Το πρόγραμμα   απευθύνεται: σε όσους αγαπούν τις ιστορίες και θέλουν  να ακούσουν, να μοιραστούν, να ανακαλύψουν τη δύναμη και τη σημασία του προφορικού λόγου στη καθημερινή  ζωή,    σε όσους ενδιαφέρονται να γίνουν αφηγητές ή είναι ήδη αφηγητές σε επαγγελματίες ή μελλοντικούς επαγγελματίες του χώρου της εκπαίδευσης, της ψυχικής υγείας,  του πολιτισμού ( των μουσείων,  του θεάτρου κ.α.),    των κοινωνικών  επιστημών, σε   όσους ασχολούνται με ομάδες (εμψυχωτές, team leaders, ).

Στόχοι του σεμιναρίου :

  • Η εξάσκηση  στην αφήγηση.
  • Η ανακάλυψη  διαφορετικών ειδών  προφορικής αφήγησης.  
  • Η ανάπτυξη  αυτοπεποίθησης .
  • Η διαμόρφωση  προσωπικού  προφορικού  λόγου και έκφρασης  για να ζωντανέψουν  τις ιστορίες.
  • Τεχνικές αφήγησης
  • Ασκήσεις και  παιχνίδια λόγου και φαντασίας  γύρω από τις ιστορίες. 

Διάρκεια & Ημερομηνίες : Από τον Νοέμβριο έως τον Μάϊο κάθε  15 ημέρες : 2 ώρες κάθε  πρώτο 15ήμερο και 3 ώρες κάθε δεύτερο 15ήμερο.

 Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί Βεβαίωση Εκπαίδευσης

Κόστος : 170 ευρώ. 10% έκπτωση με την άμεση καταβολή. Ειδική τιμή για ανέργους και φοιτητές.

Για την προεγγραφή σας στο σεμινάριο, συμπληρώστε τη φόρμα  :  https://forms.gle/2c5vPR2hpfZCdFsG6

Για περισσότερες πληροφορίες : info@action-art.gr  και καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή 17:00-21:00 στο τηλέφωνο: 2310 266 857

OLYMPUS DIGITAL CAMERA