Βιωματικά σεμινάρια δια  ζώσης, Διαδικτυακά και Υβριδικά σεμινάρια

Η Action  Art εδώ και δεκατρία χρόνια οργανώνει και παρέχει προγράμματα για την εκπαίδευση στην Τέχνη της Αφήγησης .  Η θερμή  ανταπόκριση των ενδιαφερομένων και συμμετεχόντων από Ελλάδα και εξωτερικά  μας ωθεί στην οργάνωση  νέων   κύκλων διαδικτυακών σεμιναρίων, βιωματικών σεμιναρίων δια ζώσης καθώς επίσης και  υβριδικών σεμιναρίων εκπαίδευσης- διαδικτυακών και δια ζώσης ταυτόχρονα.

Τα βιωματικά σεμινάρια- εργαστήρια,  τα διαδικτυακά και υβριδικά σεμινάρια θα πραγματοποιήσουν ομάδα, εισηγητών με γνώση, εμπειρία και αγάπη  για την αφήγηση : η Δημητρέση Ροδάνθη αφηγήτρια,  παιδαγωγός, εικαστικός,  ιδρυτικό μέλος της Action Art, ο  Jean Porcherot, αφηγητής, ιδρυτής των festivals Nuit deContes & Rencontres Contées, Loire/Γαλλία,  η Ludwine Deblon αφηγήτρια, ιδρυτικό μέλος του οργανισμού «Μοts de Caps»/Bruxelles, η Γιούλα Μιχαήλ, μουσικός.

Η διαδικασία  είναι ομαδική και ατομική ταυτόχρονα, δίνοντας  τη δυνατότητα, να ακολουθήσει ο καθένας, τον δικό του ρυθμό για να προσεγγίσει και να βιώσει την πράξη της αφήγησης. Η θεωρία λειτουργεί παράλληλα με την πράξη και συμπληρωματικά.Το περιεχόμενο και  η διάρκεια του προγράμματος διαμορφώθηκε  με τέτοιο τρόπο, ώστε  να μπορεί να το παρακολουθήσει όποιος ενδιαφέρεται συμμετέχοντας ενεργά.

Το προγράμματα  απευθύνονται: σε όσους αγαπούν τις ιστορίες και θέλουν  να ακούσουν, να μοιραστούν, να ανακαλύψουν τη δύναμη και τη σημασία του προφορικού λόγου ,    σε όσους ήδη ασχολούνται με την αφήγηση και θέλουν να εμβαθύνουν,    σε επαγγελματίες ή μελλοντικούς επαγγελματίες του χώρου της εκπαίδευσης, της ψυχικής υγείας,  του πολιτισμού ( των μουσείων,  του θεάτρου κ.α.),    των κοινωνικών  επιστημών.  όσους ασχολούνται με ομάδες (εμψυχωτές, team leaders, ), σε γονείς.


Προηγούμενο άρθροΠροσωπική Προφορική Έκφραση & Δημιουργική Έρευνα. Υβριδικά σεμινάρια-διαδικτυακά και δια ζώσης εκπαίδευσης στην αφήγηση
Επόμενο άρθροΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΑ ΣΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ